Derin Dondurucularda Besinler Nasıl Konulmalıdır ? Saklama Süresi Ne Kadardır ?

Son güncelleme zamanı 25.04.2024 11:28

Problem

  • Derin Dondurucularda Besinler Nasıl Konulmalıdır ? 
  • Saklama Süresi Ne Kadardır ?

Geçerli olduğu ürünler

  • Derin Dondurucu

Çözüm

DOMATES

Domatesleri kuşbaşı veya mutfak robotundan geçirilerek saklanır . Diğer bir saklama şekli domateslerin kabukları soyularak iç çekirdek ve beyaz kısımları alınarak saklanabilir.

SİVRİ VEYA ÇARLİSTON BİBER SAKLANMASI

Biberleri sapları kesilerek iç çekirdekleri çıkartılarak kullanılacak miktar   poşetlenerek saklanır. 8 ile 10 ay saklanır.

TAZE FASÜLYE 

Fasülyeleri yıkayıp doğradıktan sonra 3 dakika şok haşlama uygulayınız . Daha sonra fasülyeleri soğuk su altında bırakarak soğutma işlemi yapınız.  Kullanıcak miktar poşetlenip  10 12 ay saklanabilir.

SALATALIK

Bütün olarak saklanmazlar . Rendeleyerek veya küp şeklinde doğranarak saklanır . Ortalama 1 yıl saklanır.

ISPANAK

Ispanaklar temizlenip doğrandıktan sonra poşetlenerek saklanır. Şok haşlama yapılarak’da saklanır.9 ay saklanır.

MAYDONOZ

Maydonozlar yıkandıktan sonra sap kısımları kesilerek ince olarak kıyılıp poşetlenip saklanır.Ortalama 8 aydır.

KABAK

Kabakları yemeklik olarak doğrandıktan sonra 2 dakika şok haşlama yapınız . Soğuduktan sonra poşetleyerek 8 ay saklanabilir.

NOHUT

Nohutları düdüklü tencerede 30 dakika haşlandıktan sonra suyu süzülüp soğumaya bırakılır.Yemek miktarı poşetlenerek saklanır.

EKMEK

Mayalı ekmekler poşetlenerek direk dondurucuya konulur. 

SARIMSAK

Sarmısaklar direk olarak hava geçirmeyecek olarak poşetlenip kullanım esnasında buzun çözülmesi yeterlidir.

Bir Servis Talebi Oluşturun
Bir Servis Talebi Oluşturun

Uzman Electrolux teknisyenleri tarafından sabit fiyat onarımı sunduğumuz bir bölgedesiniz. Ürününüzü inceleyecek, sorununuzu xx TL ücret karşılığında, gerekli yedek parçalar da dahil, çözeceğiz.